U kan bij ons terecht voor een eenvoudige installatie van een single split airco of PV installatie tot en met de volledige dimensionering en plaatsing van vloerverwarming, warmtepompen, koeling, ventilatie, PV panelen en thuisbatterijen. Zowel particulieren als bedrijven helpen we hierbij graag verder. 

Bekijk hieronder ons volledig aanbod!

Zonnepanelen

Wij plaatsen een kwaliteitsvol fotovoltaïsch systeem dat je gedeeltelijk of zelfs volledig van elektriciteit kan voorzien. We hebben zowel ervaring met grote installaties op bedrijfsgebouwen, als met kleinere installaties bij particulieren.

Thuisbatterijen

Momenteel plaatsen wij de volgende drie topmerken Li-ion thuisbatterijen. Het aangeboden type is functie van uw specifieke situatie. Voor eenfasige omvormers werken wij met de SOLAREDGE ENERGYBANK en de LG RESU PRIME batterijen. voor 3 fasige omvormers kunnen wij u de LG-RESU en BYD LVS thuisbatterijen aanbieden.

Airconditioning (verwarmen en koelen)

Een airconditioner helpt u bij het creëren van aangename koeling op hete, drukkende (zomer)dagen. Maar wist u dat een airconditioning ook kan verwarmen gedurende de rest van het jaar?

Lucht/water warmtepompen

Een warmtepomp verwarmt uw ruimte op energie-efficiënte wijze. Groot voordeel is dat een warmtepomp tevens kan worden gebruikt om te koelen.

Geniet het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat!

Pelletketels

Geen aardgasleiding in de straat of wil je fossielvrij verwarmen? Een pelletketel zorgt voor verwarming en warm water en werkt zoals een traditionele verwarmingsketel, maar dan met houtpellets als brandstof.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor het ideale comfort gedurende het hele jaar. De combinatie met een warmtepomp zorgt ervoor dat u ook kan koelen op warme zomerdagen.

Warmtepompboilers

Met een warmtepompboiler produceert u op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier sanitair warm water.