Onze eerste PV installatie van 2022 ligt erop… niet dat we in Januari niet gewerkt hebben… integendeel. De eerste maand van het jaar hebben we voornamelijk warmtepompen, vloerverwarming en ventilatie geïnstalleerd… dat was net iets droger, warmer en comfortabeler.

22 panelen o-z-w. Om van ‘s morgens tot ‘s avonds zon te hebben. Met de nodige optimizers van SolarEdge, een SolarEdge omvormer en SolarEdge Energybank thuisbatterij van 10kWh om overtollige stroom overdag op te slaan voor ‘s avonds of voor bewolkte dagen.

Voor onze vloerverwarming werken wij met buizen en collectoren van Henco Industries, Belgische topkwaliteit, lokaal geproduceerd. De Henco meerlagenbuis biedt alle voordelen van metaal en kunststof.

Reeds voor de tweede maal een goede samenwerking tussen Green Energy Comfort en energiecoöperatie ZuidtrAnt. Deze keer plaatsten we 93 zonnepanelen op 2 schuine daken van GC ‘t Gasthuis in Wijnegem. Naast commerciële projecten zijn wij ook een ideale partner voor een zonnedak op jouw woning.

Bij een airco-installatie hoort een buitenunit. Geen fan van zo een witte unit naast je gevel of op je dak? Wij hebben hier een oplossing voor!

Een voltooide installatie in Edegem. Laat de zomer maar komen! De klant kan elektrisch koelen en verwarmen zonder tocht dankzij de windfree binnentoestellen van Samsung. Allemaal via WiFi op afstand te bedienen.